за нас

Jiangsu fuyu интелигентно оборудване ко оод е предприятие, специализирано в научните изследвания и разработката и производството на сухо радиално гранулиране оборудване, мокро радиално гранулиране оборудване и хидравлично налягане топка оборудване. Той е погълнал напреднала технология за гранулиране в страната и чужбина, и има съществуващите домашни сухи подвижни гранулиране и мокро гранулиране са систематично усъвършенствали недостатъците на радиационната гранулация технология. Той се използва широко в гранулирането, брикетирането и други процеси на обработка в химически торове, химическата промишленост, медицината, пестицидите, производството на желязо, опазването на околната среда и други индустрии. Продуктите са предпочитани от по-голямата част от потребителите със своята модерна технология, разумна технология, превъзходна производителност и перфектно обслужване, особено при проектирането, те обръщат повече внимание на запазването на енергията, спазването на опазването на околната среда, и намаляване на интензивността на труда, подобряване на ефективността на потребителите и намаляване на разходите отварят нови пътища. Нашата компания предоставя на клиентите висококачествени услуги с ефективна система за управление, силна техническа сила, модерно производствено оборудване, перфектни методи за тестване и стабилен и професионален професионализъм. Всяко изискване на потребителя е в основата на нашето развитие и дизайн, а всяка цел на потребителя е посоката на нашата услуга. Политиката за качество на компанията е: качеството и репутацията са вечната тема. Настояваме за перфектната комбинация от честност, достоверност, качество и обслужване. За да предоставят на потребителите отлични продукти и качествени услуги, ангажиментът към потребителите е преди всичко друго.

Виж повече

Продукти

Multi-циклон прах колектор

Хоризонтална лента миксер, съставен от u форма тръба, Спирално острие и трансмисионни части; спирални панделки обикновено са изработени от двоен lqyer, по време на работа, външната спирална лента прави материали, събрани от двете страни до централния слой, и вътрешната спирална колан транспортни материали от централната към двете Страни, и се образува конвективното смесване. смесващите части също могат да бъдат направени в гребло или увеличен нож, да се адаптират към различни материали. капакът на цилиндъра може да бъде направен от арката или напълно отворен, арката може да бъде под налягане, напълно отворено е удобно за почистване на оборудването Вътре. Машината има предимствата на широк диапазон на приложение, висока еднообразност на смесване, кратко време на смесване и голям коефициент на натоварване.

Виж повече

новини

Принцип на работа на dh серия суха ролка гранулатор


Принцип на работа на slj серия смачкване & гранулиране машина

Slj серия смачкване & гранулиране машина има бързо гранулиране и добър ефект. Филтърният екран със специални дупки е предназначен да сее внимателно. Неговата триене филтър прът може да смаже и сито твърди частици.


2 изключителни предимства на sj серия двойно-вал миксер

2sj серия двувален миксер е устройство, което използва синхронното въртене на чифт винтови валове с разбъркващи остриета за овлажняване и разбъркване на прахообразни материали, докато ги пренася.


Как работи sj серия двойно-вал миксер

Sj серия двувален миксер има широк спектър от приложения. Може да се използва за овлажняване и смесване на пепел в електроцентрали, а също така може да се използва за овлажняване, смесване и транспортиране на твърди гранулирани материали или прахови материали в химическата и минната промишленост.


Dh серия суха ролка гранулатор характеристики на продукта

Производителят на dh серия сух ролков гранулатор ви казва, че прахообразна гранулация технология, като основен клон на прахообразен и гранулен процес.


Основни предимства на dg серия мокър тип двойна ролков гранулатор

Dg серия мокър тип двойна ролков гранулатор се използва широко в каучукови добавки, хранителни добавки, пластмасови добавки, катализатори, пестициди, багрила, пигменти, ежедневни химикали, фармацевтични продукти и други индустрии, които изискват гранулиране.


Dh серия брикети с ролкови преси производители ви отвежда да разберете целта на ролкови брикети с ролкови преси суха гранулация

Производителят на dh серия брикети с ролкови преси ви казва, че ролковата суха гранулация е целият процес на използване на двуролков гранулатор за потискане на първични и междинни частици в големи частици.


How to choose a good DG to roll granulator roll skin

Ролковата кожа на dg за ролка granulator има полусферични канали, а взаимното екструдиране на ролките се използва за образуване на плоски сферични частици. Дългосрочно производство и обработка, кожата на ролката ще се носи.


Виж повече