OM OS

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co. Ltd. er en virksomhed, der specialiserer sig i forskning og udvikling og fremstilling af tør radial granuleringsudstyr våd radial granuleringsudstyr og hydraulisk trykkugleudstyr. Den har absorberet avanceret granuleringsteknologi i hjemmet og i udlandet. og har Den eksisterende tørret rullende granulering og våd granulering har systematisk perfektioneret manglerne ved strålingsgranuleringsteknologien. Det er udbredt i granulering, briketter og andre behandlingsprocesser i kemisk gødning, kemisk industri, medicin, pesticid, jernproduktion, miljøbeskyttelse og andre industrier. Produkterne er begunstiget af de fleste brugere med deres avancerede teknologi, rimelige teknologi, overlegen ydeevne og perfekt service, især når de designer, de er mere opmærksomme på energibesparelse, miljøbeskyttelse overholdelse, og arbejdskraftintensitet reduktion, at forbedre effektiviteten for brugerne og reducere omkostningerne åbner nye veje. Vores virksomhed giver kunderne tjenester af høj kvalitet med et effektivt ledelsessystem, stærk teknisk kraft, avanceret produktionsudstyr, perfekte testmetoder, og en stabil og professionel professionalisme. Alle brugerens krav er grundlaget for vores udvikling og design, og alle brugerens mål er retningen af vores service. Virksomhedens kvalitetspolitik er: kvalitet og omdømme er det evige tema. Vi insisterer på den perfekte kombination af ærlighed, troværdighed, kvalitet og service. For at give brugerne fremragende produkter og kvalitetstjenester er engagementet over for brugerne først og fremmest.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Arbejdsprincip for DH-seriens tørrulle granulator

2022-11-23 Se mere

Arbejdsprincip for SLJ Series Knusning & Granulating Machine

SLJ Series Knusning & Granulating Machine har hurtig granulering og god effekt. Filterskærmen med særlige huller er designet til at sigte omhyggeligt. Dens friktion filter stang kan knuse og sigte faste partikler.

2022-12-26 Se mere

2 Enestående fordele ved SJ Series Double-aksel mixer mixer

2SJ Series Double-aksel mixer er en enhed, der udnytter den synkron rotation af et par skrue aksler med omrørende blade til at fugte og røre pulveriserede materialer, mens de transporteres.

2023-01-03 Se mere

Hvordan SJ Series Dobbelt-aksel mixer virker

SJ Series Dobbelt-aksel mixer har en bred vifte af applikationer. Det kan anvendes til fugtning og blanding af flyveaske i kraftværker og kan også anvendes til fugtning. blanding og transport af faste granulatmaterialer eller pulvermaterialer i den kemiske industri og mineindustrien.

2023-01-09 Se mere

DH serie tørrulle granulator produktegenskaber

Producenten af DH serie tør rulle granulator fortæller dig, at pulver granulering teknologi, som en hovedgren af pulver- og granulatproces.

2022-11-23 Se mere

Vigtigste fordele ved DG serie våd type dobbelt rulle granulator

DG-serien våd type dobbeltvalser granulator anvendes i almindelighed i gummitilsætningsstoffer, fødevaretilsætningsstoffer, plasttilsætningsstoffer, katalysatorer, pesticider, farvestoffer, pigmenter, daglige kemikalier, lægemidler og andre industrier, der kræver granulering.

2022-12-06 Se mere

DH serie briketter med rullepresser fabrikanter tager dig til at forstå formålet med rullebriketter med rullepresser tør gran. Indhold

Producenten af DH serie briketter med rullepresser fortæller dig, at rulle tør granulering er hele processen med at bruge en dobbelt - rulle granulator til at undertrykke primære og mellemliggende partikler i store partikler.

2022-12-19 Se mere

Hvordan du vælger en god DG til rulle granulator rulle hud

Den rullehud i DG til rulle granulator har halvfæriske riller, og den gensidige ekstrudering af rullerne anvendes til at danne flade sfæriske partikler. Længerevarende produktion og forarbejdning, rullehuden vil blive slidt.

2023-02-20 Se mere

Se mere