Πληροφορίες για τη

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co, Ltd. είναι επιχείρηση ειδικευμένη στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ξηρού εξοπλισμού ακτινοβολίας, υγρό εξοπλισμό ακτινοβολίας και υδραυλικός εξοπλισμός σφαίρας πίεσης. Έχει απορροφήσει προηγμένη τεχνολογία κοκκποίησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, και έχει Η υπάρχουσα εγχώρια ξηρή κόκκκωση και υγρή κοκκποίηση έχουν τελειοποιήσει συστηματικά τις ελλείψεις της τεχνολογίας κοκκποίησης ακτινοβολίας. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κόκκωση, μπρικέτα και άλλες διεργασίες επεξεργασίας σε χημικά λιπάσματα, χημική βιομηχανία, ιατρική, φυτοφάρμακα, Σιδήρου, προστασία του περιβάλλοντος και άλλες βιομηχανίες. Τα προϊόντα ευνοούνται από την πλειοψηφία των χρηστών με την προηγμένη τεχνολογία τους, λογική τεχνολογία, ανώτερη απόδοση και τέλεια εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα όταν σχεδιάζουν, δίνουν περισσότερη προσοχή στη διατήρηση ενέργειας, τη συμμόρφωση του περιβάλλοντος, και τη μείωση της έντασης εργασίας, η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των χρηστών και η μείωση του κόστους ανοίγουν νέες οδούς. Η εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης, ισχυρή τεχνική δύναμη, προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, τέλειες μεθόδους δοκιμής, και ένα σταθερό και επαγγελματικός επαγγελματισμός. Κάθε απαίτηση του χρήστη αποτελεί τη βάση της ανάπτυξης και του σχεδιασμού μας και κάθε στόχος του χρήστη είναι η κατεύθυνση της υπηρεσίας μας. Η ποιοτική πολιτική της εταιρείας είναι: η ποιότητα και η φήμη είναι το αιώνιο θέμα. Επιμένουμε στον τέλειο συνδυασμό της ειλικρίνειας, της αξιοπιστίας, της ποιότητας και της υπηρεσίας. Για να παρέχουν στους χρήστες εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες ποιότητας, η δέσμευση προς τους χρήστες είναι πάνω από όλα.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Συλλεκτής σκόνης πολυκυκλόνης

Οριζόντια μεικτής κορδέλας που αποτελείται από σωλήνα σχήματος U, Σπειροειδή λεπίδα και μέρη μετάδοσης· ελληνικές κορδέλες είναι γενικά κατασκευασμένες από διπλό lqyer, στην εργασία, η εξωτερική ελικική ζώνη κατασκευάζει υλικά που συλλέγονται από τις δύο πλευρές έως το κεντρικό στρώμα, και το εσωτερικό ελικοειδές υλικό μεταφοράς ζώνης από το κεντρικό προς τα δύο. Σχηματίζεται η ανάμειξη. Ανάμειξη μέρη μπορούν επίσης να γίνουν κουπί ή αυξημένο μαχαίρι, προσαρμογή σε διαφορετικά υλικά. Το κάλυμμα του κυλίνδρου μπορεί να γίνει από την αψίδα ή πλήρως ανοιχτό, έρευνα μπορεί να είναι υπό πίεση, πλήρως ανοιχτό είναι βολικό για να καθαρίσει τον εξοπλισμό Μέσα. Η μηχανή έχει τα πλεονεκτήματα του ευρύ φάσματος εφαρμογής, υψηλή ομοιομορφία ανάμειξης, σύντομο χρόνο ανάμιξης και μεγάλο συντελεστή φόρτωσης.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Αρχή λειτουργίας του ξηρού κυλίνδρου σειράς DH


Αρχή εργασίας της σειράς SLJ θρυμματίσεων και μηχανής

Μηχανή SLJ Σειράς θρυμματίσματος & Granulating έχει γρήγορη κοκκιοποίηση και καλή επίδραση. Η οθόνη φίλτρου με ειδικές τρύπες είναι σχεδιασμένη για να κόσκινε προσεκτικά. Η ράβδος φίλτρου τριβής μπορεί να συνθλίψει και να κόσκινα στερεά σωματίδια.


2 Εξαιρετικά πλεονεκτήματα του μίξερ SJ σειράς διπλού άξονα

2SJ Series μίξερ διπλό άξονες είναι μια συσκευή που χρησιμοποιεί τη σύγχρονη περιστροφή ενός ζευγάρου άξονα βιδωτής s με αναδευτικές λεπίδες για να υγραντώσουν και να ανακατεύουν σκόνη υλικά ενώ τα μεταφέρουν.


Πώς λειτουργεί το μίξερ διπλού άξονα SJ Series

SJ σειράς διπλό άξονες μίξερ έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την υγρασία και ανάμειξη της τέφρας σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την υγρασία, ανάμειξη και μεταφορά στερεών κόκκκων υλικών ή σκόνης σε χημικές βιομηχανίες και μεταλλευτικές βιομηχανίες.


Χαρακτηριστικά προϊόντων ξηρού κυλίνδρου σειράς DH

Ο κατασκευαστής της σειράς DH ξηρού κυλίνδρου σας λέει ότι η τεχνολογία κοκκποίησης σκόνης, ως κύριος κλάδος σκόνης και κόκκου.


Κύρια πλεονεκτήματα της ΓΔ σειράς βρεγμένος τύπος διπλό κυλίνδρων κόκκος

Η ΓΔ υγρή σειρά τύπου κόκκοι διπλής κυλίνδρου χρησιμοποιείται ευρέως σε πρόσθετα από ελαστικό, πρόσθετα τροφίμων, πλαστικά πρόσθετα, καταλύτες, φυτοφάρμακα, βαφές, χρωστικές, ημερήσιες χημικές ουσίες, φαρμακευτικά προϊόντα και άλλες βιομηχανίες που απαιτούν κοκκίνιση.


DH σειρά briquetting με κυλίνδρους κατασκευαστές σας παίρνουν για να κατανοήσετε το σκοπό του κυλίνδρου μπρικέτα με κυλίνδρους πρέσεις ξηρή γρανί Εκπομπή

Ο κατασκευαστής της σειράς DH briquetting με κυλίνδρους πρέσες σας λέει ότι η ξηρή κόκκκωση κυλίνδρων είναι η όλη διαδικασία της χρήσης ενός διπλού πιεστέρα κόκκοι ρολό για να καταστείλει τα πρωτογενή και ενδιάμεσα σωματίδια σε μεγάλα σωματίδια.


Πώς να επιλέξετε μια καλή ΓΔ για να κυλίσει το δέρμα κόκκινος ρολό

Το κύλινδρο δέρμα της Γενικής Γενικής Γραμμής για να ρολάρει το κόκκινο έχει ημισφαιρικές αυλακώσεις, και η αμοιβαία εξώθηση των κυλίνδρων χρησιμοποιείται για να σχηματίσει επίπεδα σφαιρικά σωματίδια. Μακροπρόθεσμη παραγωγή και επεξεργασία, το δέρμα κυλίνδρων θα φορεθεί.


Δείτε περισσότερα