TIETOJA

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co, Ltd. on yritys, joka on erikoistunut kuivan säteilyn rakeuslaitteiden tutkimukseen, kehittämiseen ja valmistukseen, märkä radiaalinen rakeuslaitteet ja hydrauliset painepallot. Se on omaksunut kehittyneen rakennusteknologian kotimaassa ja ulkomailla. ja on nykyinen kotimainen kuiva-valssaus granulointi ja märkä granulointi ovat järjestelmällisesti parantaneet säteilyn granulointitekniikan puutteita. Sitä käytetään laajalti granulaatio, briketti ja muissa käsittelyprosesseissa kemiallinen lannoitteet, kemianteollisuus, lääketeollisuus, torjunta-aine, raudan valmistus, ympäristönsuojelu ja muut teollisuudenalat. Tuotteet suosivat enemmistö käyttäjien kehittyneen teknologian, kohtuullisen teknologian, ylivoimaisen suorituskyvyn ja täydellisen palvelun, erityisesti suunnittelussa ne kiinnittävät enemmän huomiota energiansäästöön, ympäristönsuojelun noudattamiseen ja työvoiman vähentämiseen, käyttäjien tehokkuuden parantaminen ja kustannusten vähentäminen avaavat uusia keinoja. Yrityksemme tarjoaa asiakkaille laadukkaita palveluja tehokkaan hallintajärjestelmän, vahvan teknisen voiman, kehittyneiden tuotantolaitteiden, täydelliset testausmenetelmät ja vakaa ja ammatillinen ammattitaito. Jokainen käyttäjän vaatimus on kehityksemme ja suunnittelumme perusta, ja jokainen käyttäjän tavoite on palvelumme suunta. Yrityksen laatupolitiikka on: laatu ja maine ovat ikuinen teema. Vaadimme täydellistä rehellisyyden, uskottavuuden, laadun ja palvelun yhdistelmää. Jotta käyttäjille tarjottaisiin erinomaisia tuotteita ja laadukkaita palveluja, sitoutuminen käyttäjiin on ennen kaikkea.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

DH-sarjan kuiva rulla granulatori

2022-11-23 Katso lisää

SLJ-sarjan työperiaate

SLJ-sarjan murskaus &Granulating Machine on nopea granulaatio ja hyvä vaikutus. Erityisten reikien suodatin näyttö on suunniteltu seulan varovasti. Sen kitkan suodatinvarsi voi murskata ja seurata kiinteitä hiukkasia.

2022-12-26 Katso lisää

2 Erinomaiset edut SJ-sarjan Double-shaft mikserit

2SJ-sarjan Double- akseli mikseri on laite, joka hyödyntää synkroninen kierto ruuvin akselin sekoittavat terät kostuttaa ja sekoittaa jauhemaisia materiaaleja kuljettaessa niitä.

2023-01-03 Katso lisää

Miten SJ-sarjan kahden akselin mikseri toimii

SJ-sarjan Double-shaft mikseri on laaja valikoima sovelluksia. Sitä voidaan käyttää lentotuhkan kosteuttamiseen ja sekoittamiseen voimaloissa, ja sitä voidaan käyttää myös kosteuttamiseen. Kiinteiden rakeisten materiaalien tai jauhemateriaalien sekoittaminen ja kuljettaminen kemian- ja kaivosteollisuudessa.

2023-01-09 Katso lisää

DH-sarjan kuiva rulla granulator tuoteominaisuudet

Valmistaja DH-sarjan kuiva rulla granulaattori kertoo, että jauhe granulaatioteknologiaa, tärkeimpänä jauhe- ja rakeprosessina.

2022-11-23 Katso lisää

Pääosasto sarjan märkätyyppinen kaksinkertainen rulla granulatori

DG-sarjan märkät kaksinkertainen rulla granulatorit käytetään laajalti kumia, elintarvikelisäaineita, muovia lisäaineita, katalysaattorit, torjunta-aineet, väriaineet, pigmentit, päivittäiset kemikaalit, lääkkeet ja muut teollisuudenalat, jotka edellyttävät granulointia.

2022-12-06 Katso lisää

DH-sarjan briquetting rullapaineiden valmistajat ottavat sinut ymmärtämään tarkoituksen rulla briketti rullalla puristimet kuiva grani yhteenliittymät

Valmistaja DH-sarjan briketti rullapainoilla kertoo, että rulla kuiva granulointi on koko prosessi käyttää kaksinkertainen kaksinkertainen. rulla granulator tukahduttaa primaari-ja välihiukkaset suuriksi hiukkasiksi.

2022-12-19 Katso lisää

Miten valita hyvä pääosasto rullaa granulator rullaa ihoa

Pääosaston rullalla iholla rulla granulator on puolipallon urat, ja rullat käytetään tasaisia pallomaisia hiukkasia. Pitkäaikainen tuotanto ja jalostus, rulla ihoa kulutetaan.

2023-02-20 Katso lisää

Katso lisää