O NAMA

Članak 1. Ltd. je poduzeće specijalizirano za istraživanje i razvoj i proizvodnju suhe radijalne opreme za granulaciju, oprema za vlažnu radijalnu granulaciju i hidrauličnu kuglicu. Upijala je naprednu tehnologiju granulacije u kući i u inozemstvu, i postojeća domaća granulacija i vlažna granulacija sustavno usavršili su nedostatke radijacijske granulacije tehnologije. Ona se široko koristi u granulaciji, briketiranju i drugim postupcima obrade u kemijskom gnojivu, kemijskoj industriji, medicini, pesticidi, Proizvodnja željeza, zaštita okoliša i drugih industrija. Proizvode je favorizirana od strane većine korisnika sa svojom naprednom tehnologijom, razumnom tehnologijom, superiornom performansom i savršenom uslugom, Posebno prilikom projektiranja, oni obraćaju više pažnje očuvanju energije, usklađenosti zaštite okoliša i smanjenju intenziteta rada, Poboljšanje učinkovitosti za korisnike i smanjenje troškova otvaraju nove puteve. Naša tvrtka pruža korisnicima visokokvalitetne usluge s učinkovitim sustavom upravljanja, snažnom tehničkom snagom, naprednom proizvodnom opremom, savršene metode testiranja, i stabilan i profesionalni profesionalizam. Svaki zahtjev korisnika temelj je našeg razvoja i dizajna, a svaki cilj korisnika je smjer naše usluge. Politika kvalitete tvrtke je: kvaliteta i reputacija su vječna tema. Insistiramo na savršenoj kombinaciji iskrenosti, kredibiliteta, kvalitete i usluge. Da bi korisnicima pružili izvrsne proizvode i kvalitetne usluge, predanost korisnicima je iznad svega.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Radno načelo DH serije granulatora

2022-11-23 vidi više

Načelo radnog načela SLJ serije Smrzavanje & Granulating stroje

SLJ Series Crushing&Granulating Machine ima brzu granulaciju i dobar učinak. Filter zaslon s posebnim rupama dizajniran je za pažljivo sitovanje. Njegova frekcija filter šipka može zdrobiti i sitovati čvrste čestice.

2022-12-26 vidi više

2 Izuzetne prednosti SJ serije Dvo-oks miksera

2SJ serija Dvo-oks mikser je uređaj koji koristi sinkronu rotaciju para s miješajućim oštricama za vlažnost i miješanje prašastih materijala dok ih prenosi.

2023-01-03 vidi više

Kako funkcionira SJ serija dvostrukog oksa

SJ serija dvokrevetni mikser ima širok raspon aplikacija. Može se koristiti za vlaženje i miješanje letećeg pepela u elektranama, a može se koristiti i za vlaženje, miješanje i prijevoz krutih granularnih materijala ili materijala praha u kemijskoj i rudarskoj industriji.

2023-01-09 vidi više

DH serije suhog valjka granulator proizvoda

Proizvođač suhog valjka serije DH granulator vam kaže da je tehnologija granulacije praška, kao glavna grana praha i granula procesa.

2022-11-23 vidi više

Glavne prednosti DG serije mokro vrsta dvostruko valjanje granulatora

DG serija vlažnog tipa granulator se široko koristi u gumenim aditivima, prehrambenim aditivima, plastičnim aditivima, katalizatori, pesticidi, boje, pigmenti, dnevne kemikalije, farmaceutske proizvode i druge industrije koje zahtijevaju granulacija.

2022-12-06 vidi više

DH serija briketiranje s valjaka preša proizvođači vode vas da razumijete svrhu valjak briketiranja s valjaka suho grana Primjenjuje se sljedećim:

Proizvođač serije DH briketiranje s valjkama kaže vam da suho granulacija valjača je cijeli proces korištenja dvostrukog granulator za potiskivanje primarnih i srednjih čestica u velike čestice.

2022-12-19 vidi više

Kako izabrati dobar DG za valjanje granulator koža roll koža koža?

Roljka koža DG za valjanje granulatora ima hemisferske žlebove, i uzajamno ekstrudiranje valja koristi se za stvaranje ravnih sferičnih čestica. Dugotrajna proizvodnja i obrada, valjka koža će se nositi.

2023-02-20 vidi više

vidi više