RóLUNK

Jiangsu fuyu intelligens berendezések co., ltd. egy vállalat szakosodott a kutatás és a fejlesztés és a gyártás a száraz radiális granuláció berendezések, nedves radiális granuláció berendezések, és hidraulikus nyomás golyó berendezések. Ez elnyelte fejlett granulációs technológia itthon és külföldön, és a meglévő hazai száraz gördülő granuláció és nedves granuláció szisztematikusan tökéletesítette a hiányosságokat a sugárzás granuláció technológia. Széles körben használják a granuláció, brikettezés és egyéb kezelési folyamatok a kémiai műtrágya, vegyipar, orvostudomány, peszticid, vasgyártás, környezetvédelem és egyéb iparágak. A termékek előnyben részesítik a felhasználók többsége a fejlett technológia, ésszerű technológia, kiváló teljesítmény és a tökéletes szolgáltatás, különösen a tervezés során, nagyobb figyelmet fordítanak az energiatakarékosságra, környezetvédelmi megfelelés, a munkaerő-intenzitás csökkentése, a felhasználók hatékonyságának javítása és a költségek csökkentése új utakat nyit. Cégünk kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinknek hatékony irányítási rendszerrel, erős műszaki erővel, fejlett gyártási berendezésekkel, tökéletes tesztelési módszerekkel és stabil és professzionális szakértelemmel. A felhasználó minden követelménye a fejlesztésünk és a tervezésünk alapja, és a felhasználó minden célja a szolgáltatásunk iránya. A vállalat minőségpolitikája: a minőség és a hírnév az örök téma. Ragaszkodunk az őszinteség, a hitelesség, a minőség és a szolgáltatás tökéletes kombinációjához. Ahhoz, hogy a felhasználók kiváló termékeket és minőségi szolgáltatásokat nyújtsanak, a felhasználók iránti elkötelezettség mindenek felett áll.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

A dh sorozatú száraz görgős granulátor működési elve

2022-11-23 mutass többet

Az slj sorozatú aprító és granuláló gép működési elve

Slj sorozat zúzás & granuláló gép gyors granuláció és jó hatás. A szűrőképernyő speciális lyukak célja, hogy szitál óvatosan. A súrlódási szűrő rúd összetörni és szitát szilárd részecskék.

2022-12-26 mutass többet

2 kiemelkedő előnyei az sj sorozat dupla tengely keverő

A 2sj sorozatú dupla tengelyes keverő olyan eszköz, amely a csavartengelyek párjának szinkronos forgását használja fel a keverő lapátokkal, hogy párásítsa és keverje a porszerű anyagokat, miközben továbbítja őket.

2023-01-03 mutass többet

Hogyan működik az sj sorozatú dupla tengelyes keverő

Sj sorozat dupla tengely keverő széles körű alkalmazások. Az erőművekben a légyhamu párásítására és keverésére használható, valamint szilárd szemcsés anyagok vagy poranyagok párásítására, keverésére és szállítására is használható a vegyipari és bányaiparban.

2023-01-09 mutass többet

Dh sorozat száraz görgős granulátor termék jellemzői

A gyártó dh sorozat száraz görgős granulátor azt mondja, hogy a por granulációs technológia, mint a fő ága a por és a szemcsés folyamat.

2022-11-23 mutass többet

A dg sorozat nedves típusú kettős görgős granulátor fő előnyei

Dg sorozat nedves típusú dupla görgős granulátor széles körben használják gumi adalékanyagok, élelmiszer-adalékanyagok, műanyag adalékanyagok, katalizátorok, növényvédő szerek, festékek, pigmentek, napi vegyi anyagok, gyógyszerek és más iparágak, amelyek granulációt igényelnek.

2022-12-06 mutass többet

Dh sorozat brikettezés görgős prés gyártók elviszi, hogy megértse a célját a görgős brikettezés görgős prések száraz granuláció

A dh sorozatú brikettek gyártója görgős nyomókkal azt mondja, hogy a görgős száraz granuláció az egész folyamat, amely egy kettős görgős granulátort használ, hogy elnyomja a primer és a köztes részecskéket nagy részecskékbe.

2022-12-19 mutass többet

Hogyan válasszuk ki a jó dg roll granulator tekercs bőr

The roller skin of DG to roll granulator has hemispherical grooves, and the mutual extrusion of the rollers is used to form flat spherical particles. Long-term production and processing, the roller skin will be worn.

2023-02-20 mutass többet

mutass többet