за нас

Јангсу Фују интелигентна опрема Ко. Линд. е претпријатија која специјализира во истражувањето и развојот и произведувањето на сува радијална грануулација, Влажна радијална гранулација и опрема за хидраулична притисок. Таа апсорбира напредната грануулација технологија дома и во странство, и постојаната домашна гранулација и влажна гранулација систематски ги усовршија недостатоците на грануулацијата технологија на радијацијата. Таа се користи во грануцијата, брегот и други процеси за лекување во хемиски ѓубриво, хемиска индустрија, медицина, пестицидот, Правење на железо, заштита на животната средина и други индустрии. Производите се подолго од повеќето корисници со нивната напредна технологија, разумна технологија, супер перформанси и совршена услуга, особено кога дизајнираат, тие обрнуваат повеќе внимание на енергетската заштита, согласноста на заштитата на животната средина и намалување на интензитетот на работната, подобрувањето на ефикасноста за корисниците и намалувањето на трошоците отвораат нови патеки. Нашата компанија им овозможува на клиентите со висок квалитетни услуги со ефикасен управувачки систем, силна техничка сила, напредна производствена опрема. Совршени методи за тестирање, и стабилна и професионална професија. Секоја услов на корисникот е основа на нашиот развој и дизајн, и секоја цел на корисникот е насоката на нашата служба. Квалитетната политика на претпријатието е: квалитетот и репутацијата се вечната тема. Инсистираме на совршена комбинација на чесноста, кредибилитетот, квалитетот и службата. За да им обезбедат на корисниците одлични производи и квалитетни услуги, посветеноста кон корисниците е над сѐ.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Работен принцип на грулаторот на серијата DH


Работен принцип за СЛJ сериски и гранување машина

СЛJ серијата кршиш и гранулатирана машина има брз грануулација и добар ефект. Екранската филтер со специјални дупки е дизајнирана за внимателно да се обидат. Нејзиниот филтер може да се смачка и да ги цврсти честичките.


2 Извонредни предности од серијата SJ

2SJ Series Double-shaft миксер е уред кој ја користи синхронната ротација на пар штрајк со возбудливи сечили за влажни и поттикнување на пратени материјали додека ги пренесуваат.


Како функционира миксерот на серијата на Двајцата на СJ

SJ Series Double-shaft миксер има голем број апликации. Може да се користи за влажна и мешање на пепел во електрична централа, и може да се користи и за влажна, Мешање и транспорт на цврсти грануарни материјали или пуст во хемиските и рударските индустрии.


DH сериски гранулаторни производи

Произведувачот на серијата ДХ ви кажува дека технологијата на грануцијата на прав. како главна гранка на процесот на прав и грану.


Главни предности на влажниот гранулатор на серијата на DG

ДГ серијата влажна двојна гранулаторно се користат во додатоци на гумени, додатоци за храна, пластични додативи. катализатори, пестициди, боја, пигменти, секојдневни хемикалии, фармацевтички и други индустрии кои бараат грануулација.


ДХ серијата со производителите на печатот ве носат за да ја разберете целта на брегот на цртеж со црвената претиска. АјдеComment

Производителот на серијата на DH со печатење со печати ви кажува дека сув гранулацијата е целиот процес на користење двојно. - Ролатер гранулатор за да ги потисне примарните и средните честички во големи честички.


Како да избереш добар DG да се движи гранулаторно кожа

Црната кожа на ДГ да тргне грануторот има хемисферски гревови. и взаемната екструација на цртите се користи за да формира рамни сферички честички. Долгорочното производство и обработување, кожата ќе биде носење.


Гледај Повеќе