TENTANG KAMI

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment co., Ltd. adalah sebuah perusahaan yang mengkhususkan diri dalam penyelidikan dan pembangunan dan pembuatan peralatan granulasi radial kering, peralatan granulasi radial basah, dan peralatan bola tekanan hidraulik. Ia telah menyerap teknologi granulasi maju di rumah dan di luar negara, dan mempunyai granulation rolling kering domestik yang sedia ada dan granulasi basah secara sistematik menyempurnakan kekurangan teknologi granulasi radiasi. Ia digunakan secara meluas dalam granulasi, briquetting dan proses rawatan lain dalam baja kimia, industri kimia, ubat, racun perosak, pembuatan besi, perlindungan alam sekitar dan industri lain. Produk ini disukai oleh majoriti pengguna dengan teknologi canggih mereka, teknologi yang munasabah, prestasi unggul dan perkhidmatan yang sempurna, terutamanya apabila mereka bentuk, mereka memberi lebih perhatian kepada pemuliharaan tenaga, pematuhan perlindungan alam sekitar, dan pengurangan intensiti buruh, meningkatkan kecekapan untuk pengguna dan mengurangkan kos membuka saluran baru. Syarikat kami menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan berkualiti tinggi dengan sistem pengurusan yang cekap, daya teknikal yang kuat, peralatan pengeluaran canggih, kaedah ujian yang sempurna, dan profesionalisme yang stabil dan profesional. Setiap keperluan pengguna adalah asas kepada pembangunan dan reka bentuk kami, dan setiap matlamat pengguna adalah arah perkhidmatan kami. Dasar kualiti syarikat adalah: kualiti dan reputasi adalah tema kekal. Kami menegaskan gabungan sempurna kejujuran, kredibiliti, kualiti dan perkhidmatan. Untuk menyediakan pengguna dengan produk yang sangat baik dan perkhidmatan berkualiti, komitmen kepada pengguna adalah di atas segala-galanya.

melihat lebih banyak

BERITA

Prinsip kerja siri DH kering roller granulator


Prinsip kerja siri SLJ menghancurkan & Granulating mesin

Siri SLJ menghancurkan & Granulating mesin mempunyai granulation cepat dan kesan yang baik. Skrin penapis dengan lubang khas direka untuk menyaring dengan teliti. Rod penapis geseran boleh menghancurkan dan menyaring zarah pepejal.


2 kelebihan cemerlang siri SJ Double-aci pengadun

2SJ Series Double-shaft mixer adalah peranti yang menggunakan putaran segerak sepasang aci skru dengan bilah kacau untuk melembapkan dan mengaduk bahan serbuk sambil menyampaikannya.


Bagaimana pengadun Double-aci siri SJ berfungsi

SJ siri Double-aci pengadun mempunyai pelbagai aplikasi. Ia boleh digunakan untuk pelembapan dan pencampuran abu terbang dalam tumbuhan kuasa, dan juga boleh digunakan untuk pelembapan, pencampuran dan pengangkutan bahan berbutir pepejal atau bahan serbuk dalam industri kimia dan perlombongan.


Ciri-ciri produk granulator roller kering siri DH

Pengeluar siri DH kering roller granulator memberitahu anda bahawa teknologi granulasi serbuk, sebagai cawangan utama serbuk dan proses granul.


Kelebihan utama siri DG basah jenis double roller granulator

DG series wet type double roller granulator digunakan secara meluas dalam aditif getah, aditif makanan, aditif plastik, pemangkin, racun perosak, pewarna, pigmen, bahan kimia harian, farmaseutikal dan industri lain yang memerlukan granulasi.


Siri DH briquetting dengan pengeluar mesin roller membawa anda untuk memahami tujuan roller briquetting dengan roller menekan granulation kering

Pengeluar siri DH briquetting dengan roller menekan memberitahu anda bahawa roller granulation kering adalah keseluruhan proses menggunakan granulator double-roller untuk menyekat zarah-zarah utama dan pertengahan ke dalam zarah-zarah besar.


Bagaimana untuk memilih DG yang baik untuk menggulung kulit roll granulator

Roller kulit DG untuk roll granulator mempunyai hemispherikal alur dan bersama penyemperitan penggelek adalah digunakan untuk membentuk rata sfera zarah-zarah. Panjang-istilah pengeluaran dan pemprosesan roller kulit akan dipakai.


melihat lebih banyak