OVER

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co., Ltd. is een onderneming die gespecialiseerd is in het onderzoek en de ontwikkeling en de fabricage van droge radiale granulatieapparatuur, natte radiale granulatieapparatuur en hydraulische drukkogelapparatuur. Het heeft geavanceerde granulatietechnologie in binnen-en buitenland geabsorbeerd en heeft de bestaande binnenlandse droge rollende granulatie en natte granulatie hebben systematisch de tekortkomingen van de stralingsgranulatietechnologie geperfectioneerd. Het wordt veel gebruikt in granulatie, briketteren en andere behandelingsprocessen in kunstmest, chemische industrie, medicijnen, pesticiden, ijzerproductie, milieubescherming en andere industrieën. De producten worden begunstigd door de meerderheid van de gebruikers met hun geavanceerde technologie, redelijke technologie, superieure prestaties en perfecte service, vooral bij het ontwerpen, besteden ze meer aandacht aan energiebesparing, naleving van milieubescherming en vermindering van de arbeidsintensiteit, verbetering van de efficiëntie voor gebruikers en vermindering van Kosten openen nieuwe wegen. Ons bedrijf biedt klanten hoogwaardige diensten met een efficiënt managementsysteem, een sterke technische kracht, geavanceerde productieapparatuur, perfecte testmethoden en een stabiel en professioneel professionalisme. Elke eis van de gebruiker is de basis van onze ontwikkeling en ontwerp, en elk doel van de gebruiker is de richting van onze service. Het kwaliteitsbeleid van het bedrijf is: kwaliteit en reputatie zijn het eeuwige thema. We dringen aan op de perfecte combinatie van eerlijkheid, geloofwaardigheid, kwaliteit en service. Om gebruikers uitstekende producten en kwaliteitsdiensten te bieden, is de toewijding aan gebruikers boven alles.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Werkingsprincipe van DH-serie droge roller granulator

2022-11-23 Bekijk meer

Werkingsprincipe van de SLJ-serie crushing & granulatiemachine

SLJ Series Crushing & Granulating Machine heeft snelle granulatie en goed effect. Het filterscherm met speciale gaten is ontworpen om zorgvuldig te zeven. Zijn wrijvingsfilterstaaf kan vaste deeltjes verpletteren en zeef.

2022-12-26 Bekijk meer

2 Uitstekende voordelen van de SJ-serie mixer met dubbele as

2SJ-serie Dubbelschachtmixer is een apparaat dat gebruikmaakt van de synchrone rotatie van een paar schroefassen met roerbladen om poederachtige materialen te bevochtigen en te roeren tijdens het transport.

2023-01-03 Bekijk meer

Hoe de SJ-serie dubbelassenmixer werkt

SJ Series Dubbele-as mixer heeft een breed scala aan toepassingen. Het kan worden gebruikt voor bevochtiging en menging van vliegas in energiecentrales en kan ook worden gebruikt voor bevochtiging, menging en transport van vaste korrelige materialen of poedermaterialen in de chemische en mijnbouwindustrie.

2023-01-09 Bekijk meer

DH-serie droge roller granulator productkenmerken

De fabrikant van droge rolgranulator uit de DH-serie vertelt u dat poedergranulatietechnologie, als een hoofdtak van poeder-en granuleproces.

2022-11-23 Bekijk meer

Belangrijkste voordelen van DG-serie natte type dubbele rolgranulator

DG-serie natte type dubbele rolgranulator wordt veel gebruikt in rubberadditieven, levensmiddelenadditieven, plastic additieven, katalysatoren, pesticiden, kleurstoffen, pigmenten, dagelijkse chemicaliën, farmaceutische producten en andere industrieën die granulatie vereisen.

2022-12-06 Bekijk meer

Fabrikanten van DH-serie briketten met rolpersen brengen u naar het doel van rollerbriketten met rolpersen, droge granulatie

De fabrikant van briketten uit de DH-serie met rolpersen vertelt u dat roldrooggranulatie het hele proces is waarbij een granulator met dubbele rol wordt gebruikt om primaire en tussenliggende deeltjes in grote deeltjes te onderdrukken.

2022-12-19 Bekijk meer

Hoe een goede DG te kiezen om granulator roll skin te rollen

De rolhuid van DG om granulator te rollen heeft halfronde groeven en de wederzijdse extrusie van de rollen wordt gebruikt om platte bolvormige deeltjes te vormen. Langdurige productie en verwerking, de rolhuid zal worden gedragen.

2023-02-20 Bekijk meer

Bekijk meer