OM

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co. Ltd. er et foretak som har spesialisert seg på forskning og utvikling og produksjon av tørre radialt granuleringsutstyr, våt radial granuleringsutstyr og hydraulisk trykkkuleutstyr. Den har absorbert avansert granuleringsteknologi hjemme og utenlands. og har Den eksisterende tørre rullende granulering og våt granulering i hjemmet har systematisk forbedret manglene ved strålingsgranuleringsteknologien. Det er vanligvis brukt i granulering, briketter og andre behandlingsprosesser i kjemisk gjødsel, kjemisk industri, medisin, pesticid, jernproduksjon, miljøvern og andre industrier. Produktene er begunstiget av de fleste brukere med sin avanserte teknologi, rimelige teknologi, overlegen ytelse og perfekt service, spesielt når de utformer, retter de mer oppmerksomhet mot energibesparelse, overholdelse av miljøvern og reduksjon av arbeidskraftintensitet, å forbedre effektiviteten for brukerne og redusere kostnadene åpne nye muligheter. Firmaet vårt leverer kunder med tjenester av høy kvalitet med et effektivt styringssystem, sterk teknisk kraft, avansert produksjonsutstyr, perfekte testmetoder og en stabil og profesjonell professionalisme. Hvert krav til brukeren er grunnlaget for vår utvikling og design, og hvert mål for brukeren er retningen av vår tjeneste. Firmaets kvalitetspolitikk er: Kvalitet og omdømme er det evige temaet. Vi insisterer på en perfekt kombinasjon av ærlighet, troverdighet, kvalitet og service. For å tilby brukerne gode produkter og kvalitetstjenester er forpliktelsen overfor brukerne framfor alt.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Driftsprinsippet for DH-seriens tørrvalsgranulator

2022-11-23 se mer

Arbeidsprinsippet i SLJ-seriens knusingsmaskine

SLJ Series Knusing & Granulating Machine har rask granulering og god effekt. Filterskjermen med spesielle hull er konstruert for å sikte forsiktig. Friksjonsfilterstaven kan knuse og sikte faste partikler.

2022-12-26 se mer

2 Enestående fordeler ved SJ-seriens dobbeltaksmiksere

2SJ-serien med dobbelt akselblander er en enhet som bruker en synkron rotasjon av et par skruaksler med omrørende blad for å fukte og røre pulveriserte materialer mens de transporteres.

2023-01-03 se mer

Hvordan SJ-serien virker

SJ-serien med dobbelt akselblander har en lang rekke applikasjoner. Den kan brukes til fukt og blanding av flygeaske i kraftverk og kan også brukes til fuktverk blanding og transport av faste granulatmaterialer eller pulvermaterialer i kjemikalien og mineindustrien.

2023-01-09 se mer

Produktegenskaper i DH-serien av tørrruller

Produsenten av DH-seriens tørr rullegranulator forteller deg at pulvergranuleringsteknologi, som en hovedgren av pulver- og granulatprosessen.

2022-11-23 se mer

Viktige fordeler ved GD-seriens våttype dobbeltruller granulator

DG-seriens våttype dobbeltruller granulator brukes ofte i tilsetningsstoffer i gummi, tilsetningsstoffer i næringsmidler, tilsetningsstoffer i plast, katalysatorer, pesticider, fargestoffer, pigmenter, daglige kjemikalier, legemidler og andre industrier som krever granulering.

2022-12-06 se mer

DH serie brikett med rullepresser produsenter tar deg for å forstå formålet med rullebrikett med rullepresser tørr gran. oppfølgje

Produsenten av DH-serie briketter med rullepresser forteller deg at rulletørr granulering er hele prosessen med å bruke en dobbelt rullegranulator for å undertrykke primære og mellompartikler til store partikler.

2022-12-19 se mer

Hvordan du velger en god GD for å rulle granulator rulle hud

Og gjensidig ekstrudering av rullene brukes til å danne flate sfæriske partikler.

2023-02-20 se mer

se mer