DESPRE

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co, Ltd. este o întreprindere specializată în cercetarea și dezvoltarea și fabricarea echipamentelor de granulare radială uscată; echipamente radiale de granulare umed și echipamente hidraulice cu bilă sub presiune. Acesta a absorbit tehnologia avansată de granulare la domiciliu și în străinătate, şi are granulaţia internă de rulare uscată şi granularea umedă a perfecţionat sistematic deficienţele tehnologiei de granulare a radiaţiilor. Este utilizat pe scară largă în granularea, brichetarea și alte procese de tratare în îngrășăminte chimice, industria chimică, medicina, pesticid, producția de fier, protecția mediului și alte industrii. Produsele sunt favorizate de majoritatea utilizatorilor cu tehnologia lor avansată, tehnologia rezonabilă, performanța superioară și serviciul perfect, în special atunci când proiectează, acordă mai multă atenție conservarii de energie, protecției mediului, precum și reducerea intensității muncii, îmbunătățirea eficienței pentru utilizatori și reducerea costurilor deschide noi căi. Compania noastră oferă clienților servicii de înaltă calitate cu un sistem de management eficient, forță tehnică puternică, echipamente de producție avansate, metode de testare perfecte, și un profesionalism stabil și profesional. Fiecare cerință Politica de calitate a companiei este: calitatea și reputația sunt tema eternă. Insistăm pe combinaţia perfectă de onestitate, credibilitate, calitate şi serviciu. Pentru a oferi utilizatorilor produse excelente și servicii de calitate, angajamentul față de utilizatori este mai presus de orice.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Principiul de lucru al seriei DH granulatorul cu role uscate

2022-11-23 Vezi mai mult

Principiul de lucru al seriei SLJ Mașină Crushing &Granulating Masină

SLJ Series Crushing &Granulating Machine are granulare rapidă și efect bun. Ecranul de filtrare cu găuri speciale este conceput pentru a sită atent. Garnitura de filtrare de frecare poate zdrobi și sită particule solide.

2022-12-26 Vezi mai mult

2 Avantaje remarcabile ale mixerului SJ Series dublu arbori

2SJ Series Double-shaft mixer este un dispozitiv care utilizează rotația sincronă a unei perechi de arbori șurub cu lame amestecate pentru umidificarea și amestecarea materialelor pulbere în timp ce le transporta.

2023-01-03 Vezi mai mult

Cum funcționează mixerul SJ Seria dublă

Seria SJ Double-Areft mixer are o gamă largă de aplicații. Poate fi utilizat pentru umidificarea și amestecarea cenușei zburate în centralele electrice și poate fi utilizat și pentru umidificare; amestecarea și transportul de materiale granulare solide sau de materiale pulbere

2023-01-09 Vezi mai mult

Caracteristici produsului cu role uscate

Producătorul granulatorului cu role uscate îţi spune că tehnologia de granulare a pulberii, ca o ramură principală a procesului de pulbere și granule.

2022-11-23 Vezi mai mult

Principalele avantaje ale seriei DG tip de granulator dublu cu role umede

Seria DG tip dublu granulator este utilizat pe scară largă în aditivi de cauciuc, aditivi alimentari, aditivi de plastic, catalizatori, pesticide, coloranți, pigmenți, produse chimice zilnice, farmaceutice și alte industrii care necesită granulare.

2022-12-06 Vezi mai mult

Brichetarea seriei DH cu role de presă producătorii vă iau pentru a înțelege scopul brichetării cu role uscat Gran Gran. ANEXA III

Producătorul de serie DH briquetting cu role prese vă spune că granularea role uscată este întregul proces de utilizare a unui dublu. granulator-roller pentru a suprima particulele primare și intermediare în particule mari.

2022-12-19 Vezi mai mult

Cum de a alege un bun DG pentru a rula pielea granulator roll pielea

Pielea cu role a DG pentru rularea granulatorului are caneluri emisferice, și extrudarea reciprocă a rolelor este folosită pentru a forma particule sferice plate. Producția și prelucrarea pe termen lung, pielea cu role va fi purtată.

2023-02-20 Vezi mai mult

Vezi mai mult