O NAS

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co, Ltd. je podjetje specializirano za raziskave in razvoj ter proizvodnjo suhe radialne granulacijske opreme, oprema za mokro radialno granulacijo in hidravlično tlačno kroglo. Vsrkala je napredno tehnologijo granulacije doma in v tujini, in je obstoječa domača granulacija in granulacija v mokro okolju sta sistematično izpopolnila pomanjkljivosti tehnologije za granulacijo sevanja. Veliko uporablja se v granulaciji, briketiranju in drugih postopkih obdelave v kemičnem gnojilu, kemični industriji, medicini, pesticidi, proizvajanje železa, varstvo okolja in druge industrije. Izdelke je prednost večina uporabnikov s svojo napredno tehnologijo, razumno tehnologijo, vrhunsko zmogljivost in popolno storitev, zlasti pri oblikovanju, več pozornosti namenjajo ohranjanju energije, skladnosti varstva okolja in zmanjšanju intenzivnosti delovne sile, izboljšanje učinkovitosti za uporabnike in zmanjšanje stroškov odpira nove možnosti. Naše podjetje strankam ponuja visokokakovostne storitve z učinkovitim sistemom upravljanja, močno tehnično silo, napredno proizvodno opremo, odlične metode testiranja in stabilno in strokovno profesionalnost. Vsaka zahteva uporabnika je osnova našega razvoja in oblikovanja, vsak cilj uporabnika pa je smer naše storitve. Politika kakovosti podjetja je: kakovost in ugled sta večna tema. Vztrajamo pri popolni kombinaciji poštenosti, verodostojnosti, kakovosti in storitve. Za zagotavljanje odličnih izdelkov in kakovostnih storitev uporabnikom je predvsem zavezanost uporabnikom.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Delovno načelo suhega valjnega granulatorja serije DH

2022-11-23 Poglej več

Delovno načelo serije SLJ zdrobljanje in stroja

SLJ Series Crushing &Granulating Machine ima hitro granulacijo in dober učinek. Filter zaslon s posebnimi luknjami je zasnovan tako, da previdno site. Njegovo frekcijo filter lahko zdrobi in site trdne delce.

2022-12-26 Poglej več

2 Izjemne prednosti mešalnika SJ serije Dvojni gred

2SJ serija Dvojni gred mešalnik je naprava, ki uporablja sinhrono rotacijo par vijaka z mešalnimi rezili, ki vlažijo in mešajo materiale v prahu, medtem ko jih prenašajo.

2023-01-03 Poglej več

Kako deluje mešalnik SJ serije dvojne greške

SJ serija Dvojni gred mešalnik ima široko paleto aplikacij. Uporablja se lahko za vlaženje in mešanje letečega pepela v elektrarnah in se lahko uporablja tudi za vlaženje, mešanje in prevoz trdnih materialov ali materialov prahu v kemični in rudarski industriji.

2023-01-09 Poglej več

Značilnosti izdelkov suhega valja DH serije suhega granulatora

Proizvajalec serije DH suh kotalni granulator vam pravi, da tehnologija granulacije v prahu, kot glavna veja procesa prahu in zrnca.

2022-11-23 Poglej več

Glavne prednosti DG serije mokrega dvojnega valja granulatorja

DG serije mokrega tipa dvojni valjni granulator se široko uporablja v gumijasti katalizatorji, pesticidi, barvila, pigmenti, dnevne kemikalije, farmacevtske proizvode in druge industrije, ki zahtevajo granulacijo.

2022-12-06 Poglej več

DH serija briketiranje s valjčnimi stiskami proizvajalci vas vzamejo, da razumete namen valj briketiranje s valjčnimi stiskami suhe grane uporaba

Proizvajalec serije DH briketiranje s valjčnimi stiskami vam pove, da je valj suha granulacija je celoten postopek uporabe dvojnega. granulator za zaviranje primarnih in vmesnih delcev v velikih delcev.

2022-12-19 Poglej več

Kako izbrati dober GD za roll granulator roll koža kože

Valjna koža GD za valjanje granulator ima polno žlebov, in vzajemno iztiskanje valjev se uporablja za oblikovanje ravnih sferičnih delcev. Dolgotrajna proizvodnja in predelava, valjka koža bo nosila.

2023-02-20 Poglej več

Poglej več