Rreth nesh

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co., Ltd. është një ndërmarrje e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të granulacionit të thatë radial, Pajisje e lagjes radiale të granulacionit, dhe pajisjet e topit të presionit hidraulik. Ajo ka thirrur teknologjinë e përparuar të granacionit në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe ka një granizim i thatë vendas dhe granizimi i lagësht i kanë përsosur sistematikisht të metat e teknologjisë së granacionit të rrezatimit. Përdoret gjerësisht në granulacion, brikete dhe procese të tjera të trajtimit në plehra kimike, industrinë kimike, mjekësi, pesticidë, Prodhimi i hekurit, mbrojtje mjedisore dhe industri të tjera. Prodhimet janë favorizuar nga shumica e përdoruesve me teknologjinë e tyre të përparuar, teknologjinë e arsyeshme, performancë superiore dhe shërbimi i përsosur, veçanërisht kur projekton, i kushtojnë më shumë vëmendje ruajtjen e energjisë, përputhjes së mbrojtjes së mjedisit, dhe zvogëlimin e intensitetit të punës, përmirësimi i efektshmërisë për përdoruesit dhe reduktimi i Kostumeve hapin rrugë të reja. Kompania jonë u siguron klientëve shërbime me cilësi të lartë me një sistem administrimi të efektshëm, forcë teknike të fortë, pajisje të prodhimit të përparuar, Metoda e përsosura të testimit, dhe një profesionist i qëndrueshëm dhe profesionist. Çdo kërkesë e përdoruesit është baza e zhvillimit dhe dizajnit tonë, dhe çdo qëllim i përdoruesit është drejtimi i shërbimit tonë. Politika e cilësisë së kompanisë është: cilësia dhe reputacioni janë tema e përjetshme. Ne këmbëngulim në kombinimin e përsosur të ndershmërisë, besueshmërisë, cilësisë dhe shërbimi. Për t'u siguruar përdoruesit prodhime të shkëlqyera dhe shërbime cilësore, angazhimi ndaj përdoruesit është mbi të gjitha tjerat.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Parimi punues i granulatorit të serisë së DH të thatë

2022-11-23 Shih më shumë

Parimi punues i SLJ Series Shtypje dhe makinës grafike.

SLJ Series Crushing & Granulating Makina ka granizimin e shpejtë dhe efektin e mirë. Ekrani i filtrimit me vrima të veçanta është projektuar për t’i bërë me kujdes. Shkopi i tij i filtrimit të fërkimit mund të thërrmojë dhe të mbjellë grimca të forta.

2022-12-26 Shih më shumë

2 avantazhe të jashtëzakonshme të përzierjes së SJ Series

2SJ Series 2SJ përzierjen e dyfishtë është një pajisje që përdor rotacionin sinkron të një çifti të shaftit të kavë me shpatë nxitëse për të lagështuar dhe për të nxitur materiale të pluhurit ndërsa i përcjell ato.

2023-01-03 Shih më shumë

Si funksionon mizeri i SJ Series

SJ Series SJ Series ka një gamë të gjerë aplikimesh. Ajo mund të përdoret për lagështimin dhe përzierjen e hirit të mizëve në fabrika të energjisë dhe mund të përdoret gjithashtu për lagështim, Përzierje dhe transportimi i materialeve të forta granulare ose materialeve pluhuri në industritë kimike dhe miniera.

2023-01-09 Shih më shumë

Veçoritë e prodhimit të rrotulluesve të thatë të serisë DH

Prodhuesi i serisë së DH-ve granulator të thatë, ju tregon se teknologjia e granacionit të pluhurit, si një degë kryesore e procesit të pluhur dhe granule.

2022-11-23 Shih më shumë

Avantazhet kryesore të serive të DG të llojit të lagësht granulator të dyfishta

DG e llojit e dyfishtë e lagësht granulator përdoret gjerësisht në shtetin e gomeve, shtesë ushqimore, shteti plastikë, Katalistë, pesticide, ngjyra, pigmenta, kimikate të përditshme, farmaceutike dhe industri të tjera që kërkojnë granulacion.

2022-12-06 Shih më shumë

SH - shembulli me prodhuesit e shtypës së shtypit të rrotulluar, të të marrin për të kuptuar qëllimin e briketit të rrotullave me shtypin e shtypit të thatë. Ndryshme

Prodhuesi i serisë së DH-së me shtypë rrotulluese ju thotë se granulacioni i thatë i rrotulluar është i gjithë procesi i përdorimit të dyfishtë - granulator roller për të shtypur grimcat primar dhe të ndërmjetshme në grimca të mëdha.

2022-12-19 Shih më shumë

Si të zgjedhësh një DG të mirë për të rrotulluar lëkurën granulatore

Lëkurën e DG-së për të rrotulluar granulatorin ka varka hemisferike, Dhe çarja e ndërsjellta e rrotullave përdoret për të formuar grimca të sheshta sferike. Prodhimi dhe përpunimi afat-gjatë, lëkura e rrotullimit do të mbahet.

2023-02-20 Shih më shumë

Shih më shumë