OM

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co. Ltd. är ett företag som är specialiserat på forskning och utveckling samt tillverkning av utrustning för torr radial granulering, Våt radial granuleringsutrustning och hydraulisk tryckkuuleutrustning. Den har absorberat avancerad granuleringsteknik i hemmet och utomlands. och har Den befintliga inhemska torrvalsning granulering och våt granulering har systematiskt förbättrat bristerna i strålningsgranuleringstekniken. Det används ofta i granulering, briketter och andra behandlingsprocesser i kemiska gödselmedel, kemisk industri, medicin, bekämpningsmedel, järntillverkning, miljöskydd och andra industrier. Produkterna är gynnade av de flesta användare med sin avancerade teknik, rimlig teknik, överlägsen prestanda och perfekt service, särskilt när de utformar, de ägnar större uppmärksamhet åt energibesparande, miljöskydd och minskning av arbetskraftsintensiteten, Att öka effektiviteten för användarna och minska kostnaderna skapar nya vägar. Vårt företag erbjuder kunderna högkvalitativa tjänster med ett effektivt ledningssystem, stark teknisk kraft, avancerad produktionsutrustning, perfekta testmetoder, och en stabil och professionell professionalism. Varje krav från användaren är grunden för vår utveckling och design, och varje mål för användaren är riktningen för vår tjänst. Företagets kvalitetspolicy är: kvalitet och rykte är det eviga temat. Vi insisterar på den perfekta kombinationen av ärlighet, trovärdighet, kvalitet och service. För att ge användarna utmärkta produkter och kvalitetstjänster är engagemanget gentemot användarna framför allt.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Arbetsprincip för DH-seriens torrvalsgranulator

2022-11-23 visa mer

Arbetsprincip för SLJ-serien Krossning &Granulating maskin

SLJ Series Krossning & Granulating Machine har snabb granulering och bra effekt. Filterskärmen med speciella hål är utformad för att sikta försiktigt. Dess friktionsfilterstång kan krossa och sikta fasta partiklar.

2022-12-26 visa mer

2 Enastående fördelar med SJ Series Double-schaft mixere

2SJ Series Double-shaft mixer är en enhet som utnyttjar synkron rotation av ett par skruvschakt med omrörande blad för att fukta och röra om pulverhaltiga material under transport av dem.

2023-01-03 visa mer

Hur SJ Series Double-shaft mixer fungerar

SJ Series Double-shaft mixer har ett brett utbud av applikationer. Den kan användas för fuktning och blandning av flygaska i kraftverk och kan också användas för luftfuktighet. blandning och transport av fasta granulatmaterial eller pulvermaterial inom kemisk och gruvindustri.

2023-01-09 visa mer

DH-seriens produktegenskaper för torr ruller

Tillverkaren av DH serie torr rulle granulator berättar att pulver granulering teknologi, som en huvudgren av pulver- och granulatprocess.

2022-11-23 visa mer

De viktigaste fördelarna med DG serien våt typ dubbelrull granulatorna

DG serien våt typ dubbelvalsgranulator används i stor utsträckning i gummitillsatser, livsmedelstillsatser, plastillsatser, katalysatorer, bekämpningsmedel, färgämnen, pigment, dagliga kemikalier, läkemedel och andra industrier som kräver granulering.

2022-12-06 visa mer

DH serie briketter med rullpressar tillverkare tar dig att förstå syftet med rullbrikett med rullpressar torr gran. tillämpning

Tillverkaren av DH serie briketter med rullpressar berättar att rulle torr granulering är hela processen med att använda en dubbelt rulla granulator för att undertrycka primära och mellanpartiklar i stora partiklar.

2022-12-19 visa mer

Hur man väljer en bra DG att rulla granulator rulla hud

Och den ömsesidiga extruderingen av rullarna används för att bilda platta sfäriska partiklar.

2023-02-20 visa mer

visa mer