за нас

Јангсу Фују интелигентна опрема Ко. Линд. е претпријатија која специјализира во истражувањето и развојот и произведувањето на сува радијална грануулација, Влажна радијална гранулација и опрема за хидраулична притисок. Таа апсорбира напредната грануулација технологија дома и во странство, и постојаната домашна гранулација и влажна гранулација систематски ги усовршија недостатоците на грануулацијата технологија на радијацијата. Таа се користи во грануцијата, брегот и други процеси за лекување во хемиски ѓубриво, хемиска индустрија, медицина, пестицидот, Правење на железо, заштита на животната средина и други индустрии. Производите се подолго од повеќето корисници со нивната напредна технологија, разумна технологија, супер перформанси и совршена услуга, особено кога дизајнираат, тие обрнуваат повеќе внимание на енергетската заштита, согласноста на заштитата на животната средина и намалување на интензитетот на работната, подобрувањето на ефикасноста за корисниците и намалувањето на трошоците отвораат нови патеки. Нашата компанија им овозможува на клиентите со висок квалитетни услуги со ефикасен управувачки систем, силна техничка сила, напредна производствена опрема. Совршени методи за тестирање, и стабилна и професионална професија. Секоја услов на корисникот е основа на нашиот развој и дизајн, и секоја цел на корисникот е насоката на нашата служба. Квалитетната политика на претпријатието е: квалитетот и репутацијата се вечната тема. Инсистираме на совршена комбинација на чесноста, кредибилитетот, квалитетот и службата. За да им обезбедат на корисниците одлични производи и квалитетни услуги, посветеноста кон корисниците е над сѐ.

Гледај Повеќе

Производи

Гледај Повеќе

Вести

Разбирање на Оциглативниот гранутор: Клучен алат во индустријата за градежни машинери

Вовед: Во областа на машините за обработка на градежните материјали, грануторот на осцилираните има значителна важност. Оваа статија е во функционалноста и примената на оваа основна алатка, Ослободување на нејзиниот работен принцип и предностите што ги нуди на професионалците во индустријата. Работниот принцип на осцилираниот гранутор: гранулаторот на осцигла е


Улогата на диск-пелетизерот во Процесот за производство на градежни материјали


Миксер на диск-пелитер: Клучот за ефикасно обработување на материјали

Наслов: Ослободување на моќта на миксерот на диск-пелитер во субтит за обработка на градежни материјали: Зголемување на ефикасноста и квалитетот во индустријата за изградба: Градежната индустрија многу се потпира од ефикасни и прецизни машини за обработка на градежните материјали. Кога станува збор за производство на градежни материјали како цигли, плочки и бетонни блокови, миксерот на диск-пеллетер.


Како да го оптимизираш експериментот на вашиот диск

Содржина: Внесување 2. Разбирање на миксерите на дискот Пелетизер 3. важноста на оптимизацијата. и за оптимизирање на перформансата 5.1 Регуларна одржување и чистење 5.2 соодветна подготвена материјална 5.3 Прилагодувајќи оперативни параметри 5.4 Осигурување на соодветниот диск и брзина 5.5


Закопаниот склучувач: Зголемување на ефикасноста во земјоделските операции

Во подрачјето на земјоделските машини, Ефикасноста и продуктивноста играат витални улоги во осигурувањето на успешните операции на терен. Една таква иновација која привлече значително внимание е погребаниот пренесувач. Оваа статија ги истражува клучните обележја и користа од оваа технологија, истакнувајќи ја својата потенцијал да ја трансформира земјоделската индустрија за храна. Користи од закопаниот С


Како еден закопан конвеер може да ти помогне да заштедиш време и пари при жетвата

Содржина: Важноста на ефикасна жетва на жетвата. Конвеер 4. 6. Чини намалување и зголемена профитабилност.


Една комплетна водич за закопани конвеери во земјоделски машинеји

Воведување: Во кралството на земјоделските машини, ефикасното ракување на земјоделските производи за време на операциите на местото е клучно. Една витална компонента која игра значајна улога во овој процес е погребаниот конвеер. Овој сеопфатен упатство ќе ги провери функционалноста и предностите на закопаните конвеери. Ја осветлуваат нивната важност во земјоделската храна


Цената ефикасност на 2SJ серија двоен миксер во споредба со други опрема


Гледај Повеќе