Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co., Ltd. është një ndërmarrje e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të granulacionit të thatë radial, Pajisje e lagjes radiale të granulacionit, dhe pajisjet e topit të presionit hidraulik. Ajo ka thirrur teknologjinë e përparuar të granacionit në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe ka një granizim i thatë vendas dhe granizimi i lagësht i kanë përsosur sistematikisht të metat e teknologjisë së granacionit të rrezatimit. Përdoret gjerësisht në granulacion, brikete dhe procese të tjera të trajtimit në plehra kimike, industrinë kimike, mjekësi, pesticidë, Prodhimi i hekurit, mbrojtje mjedisore dhe industri të tjera. Prodhimet janë favorizuar nga shumica e përdoruesve me teknologjinë e tyre të përparuar, teknologjinë e arsyeshme, performancë superiore dhe shërbimi i përsosur, veçanërisht kur projekton, i kushtojnë më shumë vëmendje ruajtjen e energjisë, përputhjes së mbrojtjes së mjedisit, dhe zvogëlimin e intensitetit të punës, përmirësimi i efektshmërisë për përdoruesit dhe reduktimi i Kostumeve hapin rrugë të reja. Kompania jonë u siguron klientëve shërbime me cilësi të lartë me një sistem administrimi të efektshëm, forcë teknike të fortë, pajisje të prodhimit të përparuar, Metoda e përsosura të testimit, dhe një profesionist i qëndrueshëm dhe profesionist. Çdo kërkesë e përdoruesit është baza e zhvillimit dhe dizajnit tonë, dhe çdo qëllim i përdoruesit është drejtimi i shërbimit tonë. Politika e cilësisë së kompanisë është: cilësia dhe reputacioni janë tema e përjetshme. Ne këmbëngulim në kombinimin e përsosur të ndershmërisë, besueshmërisë, cilësisë dhe shërbimi. Për t'u siguruar përdoruesit prodhime të shkëlqyera dhe shërbime cilësore, angazhimi ndaj përdoruesit është mbi të gjitha tjerat.