Rreth nesh

Jiangsu Fuyu Intelligent Equipment Co., Ltd. është një ndërmarrje e specializuar në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e pajisjeve të granulacionit të thatë radial, Pajisje e lagjes radiale të granulacionit, dhe pajisjet e topit të presionit hidraulik. Ajo ka thirrur teknologjinë e përparuar të granacionit në shtëpi dhe jashtë vendit, dhe ka një granizim i thatë vendas dhe granizimi i lagësht i kanë përsosur sistematikisht të metat e teknologjisë së granacionit të rrezatimit. Përdoret gjerësisht në granulacion, brikete dhe procese të tjera të trajtimit në plehra kimike, industrinë kimike, mjekësi, pesticidë, Prodhimi i hekurit, mbrojtje mjedisore dhe industri të tjera. Prodhimet janë favorizuar nga shumica e përdoruesve me teknologjinë e tyre të përparuar, teknologjinë e arsyeshme, performancë superiore dhe shërbimi i përsosur, veçanërisht kur projekton, i kushtojnë më shumë vëmendje ruajtjen e energjisë, përputhjes së mbrojtjes së mjedisit, dhe zvogëlimin e intensitetit të punës, përmirësimi i efektshmërisë për përdoruesit dhe reduktimi i Kostumeve hapin rrugë të reja. Kompania jonë u siguron klientëve shërbime me cilësi të lartë me një sistem administrimi të efektshëm, forcë teknike të fortë, pajisje të prodhimit të përparuar, Metoda e përsosura të testimit, dhe një profesionist i qëndrueshëm dhe profesionist. Çdo kërkesë e përdoruesit është baza e zhvillimit dhe dizajnit tonë, dhe çdo qëllim i përdoruesit është drejtimi i shërbimit tonë. Politika e cilësisë së kompanisë është: cilësia dhe reputacioni janë tema e përjetshme. Ne këmbëngulim në kombinimin e përsosur të ndershmërisë, besueshmërisë, cilësisë dhe shërbimi. Për t'u siguruar përdoruesit prodhime të shkëlqyera dhe shërbime cilësore, angazhimi ndaj përdoruesit është mbi të gjitha tjerat.

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Roli i një përzierjeje të Diskit në Procesin e Prodhimit të materialeve të Ndërtimit

Përmbajtja 1. Fuqi 2. Të kuptojmë Miksuesit e diskut 3. Përfitimet e përdorimit të diskut të Miksuesit. Miksuesit 5. Veçoritë për të shqyrtuar 6. Pyetje që bëhen shpesh (FAQ) a. Si funksionon një përzierje e diskutë? B. Cilat janë përbërësit kryesorë të një përzierje të diskut? C. Cilat lloj materialesh mund të përpunohen me një disk pelletizer m

2023-09-29 Shih më shumë

Miksuesi i disk-Pelletiçeri: Çelësi për përpunimin e efektshëm të materialeve të Ndërtimit

Titulli: Lëshimi i fuqisë së Mikserit të Disk-Pelletiçerit në Ndërtimin e Ndërtimit të Ndërtimit për Procesizimin e materialit: Përmirësimi i efektshmërisë dhe cilësisë në hyrjen e industrisë së ndërtimit: Industria e ndërtimit mbështetet shumë në makineri të efektshme dhe të sakta për të përpunuar materialet e ndërtimit. Kur vjen puna te prodhimi i materialeve të ndërtimit si tulla, pllaka dhe blloqe betoni, miçuesi i h

2023-09-26 Shih më shumë

Si t’i japësh paraqitjen e miçesit të diskutë

Përmbajtja 1. Hyrje 2. Të kuptojmë Miksuesit e diskut 3. rëndësia e optimizimit të funksionimit. për optimizimin e rendimeve 5.1 Mirëmbajtja e rregullt dhe pastrimi 5.2 Përgatitje materiale të përshtatshme 5.3 Të sigurojmë qëndrimin e duhur të diskut dhe shpejtësinë 5.5 Mbikqyrje dhe kontrollimin e përmbajtjes së lagështisë

2023-09-23 Shih më shumë

Përkujtuesi i varrosur: përmirësimi i efektshmërisë në operacionet e fushave bujqësore

Në fushën e makinerive bujqësore, Efeksia dhe produktiviteti luajnë role jetësore në sigurimin e operacioneve të suksesshme të fushës. Një gjë e tillë që ka tërhequr vëmendje të rëndësishme është shpërndarësi i varrosur. Ky artikull shqyrton veçoritë dhe përfitimet kryesore të kësaj teknologjie, duke nxjerrë në pah potencialin e saj për të transformuar industrinë e ushqimit bujqësore. Dobitë e varrosur SS

2023-09-20 Shih më shumë

Si mund t’ju ndihmojë të kurseni kohën dhe paratë e të korrave

Përmbajtja Rëndësia e korrjes së efektshme. Konveyor 4. Efeksia e përmirësuar në korrjen e të korrave 5. Përfitimet e ruajtjes kohe të një konvenatori të varrosur. 6. Zvogëlimi dhe rritja e përfitimit 7. Minizimi i humbjes së të korrave dhe maksimizimit të prodhimit.

2023-09-17 Shih më shumë

Një udhërrëfyes i plotë për konvenatorët e varrosur në makinerinë bujqësore

Hyrje: Në fushën e makinerive bujqësore, trajtimi i efektshëm i prodhimeve bujqësore gjatë operacioneve në vend është vendimtar. Një përbërës jetësor që luan një rol të rëndësishëm në këtë proces, është i varrosur konveyori i varrosur. Ky udhërrëfyes i përgjithshëm do të shqyrtojë funksionalitetin dhe avantazhet e transportuesve të varrosur. dritë mbi rëndësinë e tyre në ushqimin bujqësore

2023-09-14 Shih më shumë

Efektivësia e kostos së Mjekësit të dyfishtë e serisë 2SJ krahasuar me pajisjet e tjera

2023-08-25 Shih më shumë

Zgjidhja e përsosur për Ndërtimin e Makinerit të Procesimit të Materave

Paraqitja: Miksi i dyfishtë i serisë 2SJ është një pajisje jetësore në fushën e makinerive të prodhimit dhe përpunimit për ndërtimin materiale. Ky artikull do të shqyrtojë aspektet e ndryshme, karakteristikat dhe avantazhet e këtij miksuesi, duke siguruar kuptueshmëri të vlefshme për entuziastët në industri. 1. Efeksia e përmirësuar e përzierjes: Mikseri i dyfishtë i serisë 2SJ është projektuar për të ofruar përzierje të jashtëzakonshme.

2023-08-24 Shih më shumë

Shih më shumë